Editor de continguts

Vols treure el màxim profit del nostre web en la gestió del teu contracte?

Des de l’“Àrea de clients” del nostre web pots fer totes les gestions relatives al teu contracte d’una manera còmoda, àgil i senzilla, quan vulguis i des de qualsevol dispositiu (mòbil, ordinador, etc.).

Amb l’objectiu de mostrar-te les principals gestions que pots fer des de la teva àrea privada i els avantatges que t’ofereix, hem creat un seguit de vídeos tutorials breus en què te n’expliquem el funcionament.

  • Registre a l’“Àrea de clients”: segueix els passos per donar-te d’alta a la teva àrea privada i comença a gestionar el teu contracte quan ho necessitis.

 

  • Descarrega les teves factures: accedeix al teu historial de factures i descarrega'n en format electrònic les que necessitis.

 

  • Pagament de factures: en cas que no tinguis domiciliats els rebuts, però disposis de targeta bancària, accedeix-hi i, mitjançant una passarel·la de pagament segura, podràs abonar les factures.

 

  • Emet un document de pagament: genera el teu propi document de pagament de les factures i abona-les a través de la teva entitat bancària. Evita desplaçaments i aprofita el codi que generem al document per abonar la factura a través del portal web de la teva entitat bancària.

 

  • Genera alarmes de consum: per als clients que disposen de telelectura, controla la despesa d’aigua creant alarmes que et permetin fer un seguiment del consum.

Descobreix com treure el màxim profit de l’àrea privada i totes les facilitats que posem a la teva disposició perquè puguis fer totes les teves gestions quan ho necessitis.