Presentació

Presentació

Més de 100 anys en la gestió del cicle integral de l'aigua
 

Aigües de Palamós (CAPSA) és una empresa de serveis vinculats al cicle integral de l'aigua que actualment opera a Palamós i Mont-ras. És una empresa mixta amb la participació de l'Exclm. Ajuntament de Palamós. A més de gestionar el subministrament d'aigua potable també s'encarrega de la gestió de clavegueram de Palamós.

Disposa d’un equip humà altament qualificat que treballa per donar servei i atendre les necessitats dels municipis i, a més a més, rep el suport del conjunt de persones que treballen a l'empresa Sorea, que en l’actualitat són més de 1.300 professionals. Aquesta organització garanteix una atenció i un servei adaptats a les necessitats locals i, alhora, assegura la millor solució tècnica, la innovació i la capacitat de fer front a situacions punta, pel fet de formar part d’una empresa amb una extensa presència al territori, la qual cosa permet compartir recursos humans i tècnics, i comptar amb una diversitat de perfils professionals.

La responsabilitat prioritària d'Aigües de Palamós és que els seus clients puguin gaudir en tot moment d’un subministrament d’aigua amb totes les garanties: la màxima qualitat, la continuïtat del servei i la quantitat precisa per cobrir les seves necessitats, utilitzant la tecnologia més avançada.

Aquesta pàgina és una nova finestra de comunicació que ofereix informació sobre el subministrament de l'aigua, així com realitzar diverses gestions relatives a aquest servei. També posa a la teva disposició informació sobre les notícies i temes d’interès relatius a l’aigua i el Medi Ambient.

Esperem que trobis aquesta pàgina útil i interessant i no dubtis a fer-nos arribar els suggeriments que consideris oportuns, ja siguin sobre aquesta pàgina o sobre el servei que t'oferim.