Telemesura

Telemesura

Aigües de Palamós dona suport a la transformació digital dels municipis i reforça el seu compromís amb una oferta tecnològica totalment centrada en les dades obertes i la gestió intel·ligent. És per això que treballem en la implantació de la telemesura, que és un servei que permet obtenir les lectures del comptador a distància i saber els consums de manera remota.
La implementació d’aquest sistema aporta diversos beneficis, tant a l’usuari com a l’empresa gestora. Els més significatius són aquests:

  •  Facilita l’accés per consultar el consum d’aigua en qualsevol moment, amb dades de lectura del comptador cada hora.
  • Permet detectar fuites en els sistemes amb rapidesa.
  • Disposa d’un sistema d’alarmes que detecta si el consum és superior al que ha establert l’usuari i n’avisa a través del correu electrònic.
  • Té, també, alarmes de consum continuat que avisen en cas de fuita.

La visió d’Aigües de Palamós és que la telemesura no és simplement una manera de llegir i facturar, sinó una eina que transforma les dades en informació rellevant per a l’usuari i que, en conseqüència, ofereix un millor servei a les persones.

  • Off: Et presentem la telemesura, el nostre servei de lectura a distància de comptadors intel·ligents que et permet controlar el teu consum d'aigua les 24 hores els 365 l'any. Amb aquest sistema, podràs consultar el teu consum d'aigua quan tu desitgis, detectar incidències i, així, contribuir a tenir cura del teu entorn amb un ús responsable de l'aigua. És un sistema senzill i gratuït que et permetrà conèixer el teu consum diari i configurar les teves alarmes per detectar una possible fuita o un consum inusual. Tot això, a través de la nostra pàgina web. Com pots accedir a la telemesura? És molt fàcil, només has d'entrar a l'àrea de clients de la nostra pàgina web i introduir les teves dades d'accés. Si encara no estàs registrat, ho pots fer quan seleccionis el tipus d'usuari. Una vegada registrat, indica el contracte que vols visualitzar i comprova que apagui la icona de telemesura. Accedeix a "Els meus consums" i t'apareixeran tres apartats: "Consums", “Cabal màxim mínim”, i "Alertes de consum". Amb les dades de la pestanya "Consums" pots conèixer les lectures diàries o mensuals i, fins i tot, per franges horàries. A l'apartat “Cabal màxim mínim”, pots visualitzar els teus gràfics de consum, un que va al màxim excessiu podria indicar una fuita, i un que va al mínim per sobre de zero i sostingut en el temps, podria tractar-se d'una petita fuita que està passant desapercebuda. En ambdós casos, pots descarregar el detall del consum en format Excel. Finalment, “Alertes de consum” et permet establir avisos que t'arribaran al teu correu electrònic en aquestes dues situacions: 1) Un consum continuat en un nombre determinat de dies, 2) Un consum màxim, les alarmes poden establir-se en litres i metres cúbics. Pots descarregar-te l'històric d'alarmes. Controla el teu consum d'aigua amb la telemesura i gaudeix d'una gestió més còmoda i eficient. Agbar, al teu costat.